Finalitza el segon curs del programa Connecta't per a desocupats

Les sessions formatives s’han realitzat al telecentre de Roquetes – Casal de Joves, del 19 de març al 23 d'abril.

El Connecta’t és una iniciativa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI), el Servei Català d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Roquetes, que posen a disposició de les persones en situació d’atur el programa d’alfabetització digital Connecta’t perquè puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina.

Els alumnes que han participat en aquest programa a Roquetes han cursat dos mòduls de 15 hores cadascun. La modalitat A “Introducció bàsica a l’ofimàtica” tenia per objectiu l’adquisició de competències en l’àmbit informàtic. La modalitat B “Eines per a la recerca de feina”, tenia per objectiu redactar un currículum vitae, carta de presentació i orientar i aplicar competències digitals bàsiques per a la recerca de feina.

El proper 30 d'abril s’iniciarà un nou curs del programa Connecta’t, tots aquells que hi estiguin interessats poden inscriure’s a l’Ajuntament de Roquetes.



II Taller de dibuix



La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Roquetes posa en marxa, per segon any consecutiu, el Taller de dibuix adreçat a jóvens i no tan jóvens (a partir de 9 anys).

El curs es realitzarà al Casal de Joves els dijous 9-16-23 i 30 de maig de les 18:30h a 20h.

Inscripcions a l'Ajuntament de Roquetes

Preu: 3€.

Places limitades

Convocatòria Think Big

Think Big, iniciativa de la Fundació Telefónica, obre la segona convocatòria amb 300 places per a joves que vulguin transformar en realitat una idea pròpia que busqui un canvi positiu en la comunitat. Think Big els oferirà formació i assess...orament, així com 400 euros per tirar endavant el seu projecte.

Els/les joves que hi vulguin participar tenen fins al 25 d'abril per presentar la seva idea. El 28 de maig es donaran a conèixer les 300 millors propostes que seguiran endavant en el procés. Per fer la tria es valoraran els següents punts: que la idea tinguin un clar impacte social en el territori espanyol, que es pugui dur a terme en un termini de sis mesos i fomenti la participació.

Els/les joves que segueixin endavant podran participar als tallers presencials que es realitzaran entre el 21 i 28 de juny a Barcelona, La Corunya, Bilbao, Madrid, Múrcia, Sevilla i Valladolid. Hi coneixeran el seu mentor/a i a la resta de companys, així com 200 euros per començar a tirar endavant el seu projecte. De l'1 de juliol al 31 d'agost tots i totes realitzaran una formació on-line, que els guiarà en els passos a seguir per completar el seu pla de projecte.

Un cop superada la formació i desenvolupat el pla de projecte, els/les participants rebran 200 euros més i tindran fins al gener del 2014 per portar a terme la seva idea.

Xerrada sobre voluntariat europeu






Xerrada sobre voluntariat europeu a càrrec de l'Associació Juvenil Obre't'Ebre.

Les voluntàries Jana i Valentina ens aproximaran a Itàlia i Portugal.

Us esperem el divendres 10 de maig a les 19.00 h. a la sala polivalent de la biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà.

Roquetes celebra de la Festa del 14 d'abril 2013

Els actes institucionals es concentraran el dijous i dissabte amb inauguracions d'exposicions i conferència institucional "Commemoració dels 100 anys de la Revista Ibèrica" a càrrec del doctor Antoni Roca-Rosell, catedràtic d'Història de la Cìència i de la Tècnica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l'homenatge a l'empresa La Eléctrica Bernat per la celebració del seu centenari.